Ensi marraskuussa minä menen Tampereelle kädentaitomessuille. Sillä ei ole väliä missä me silloin asutaan, mutta sinne minä menen. Ilmoitin jo Rikullekin. Viime vuonna meinaan korpes melko lujaa, kun en päässy ja käsityöblogeissa oli kaikkia ihania löytöjä ja mää vaan kökin ulkomailla jossain huitsin nevadassa, missä ei tunneta edes kirpputoreja. Plääh.

Mutta syksyllä mää menen! Ne on 16-18.11.07 ja mut voi koittaa bongata sieltä. Ilmotan ny jo. Nii ja ens perjantaina aamuyöstä me lähdetään ajamaan kohti Osloa, aamulla lennetään Jurin kanssa Helsinkiin, josta iltapäiväksi Poriin. Ja takaisin tullaan vasta häiden jälkeen, eli viimeistään 15.7.07. Tämä tietää luultavasti melkoista hiljaisuutta tänne blogiin. Tuskin ihan hirveästi saan mitään kässättyä reissussa. Noh, katsotaan. Ja tämänkin jo ilmoitan etukäteen ikäänkuin varoitukseksi. Katsotaan saanko mitään valmiiksi vielä ennen sitä.

Edit 11.6: No ainakin uuden sivupohjan laitoin. Tässä kesän ja tulevien häiden kunniaksi vaaleanpunaisia kukkia. Ai ku söpöö.